Vergoedingen

Afhankelijk van of je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt afgesloten, kom je mogelijk in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding van individuele sessies vanuit je aanvullende verzekering. Als je aanvullend verzekerd bent, is het altijd handig navraag te doen bij je ziektekostenverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding.
Ik voldoe aan de voorwaarden gesteld door de meeste verzekeraars sessies gedeeltelijk vergoed te krijgen vallende onder prestatiecode
*Lichaamsgerichte psychotherapie 24513 en
*Emotioneel lichaamswerk 24516

Op de nota vermeld ik naast de praktijk- en therapeutgegevens in verband met de mogelijke vergoeding:
– de prestatiecode
– je naam
– je adres, postcode & woonplaats
– je geboortedatum

Ik ben aangesloten bij de Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeori├źnteerde (Psycho)therapie (SBLP). Website: https://sblp.nl/. Informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars is vermeld op deze website. Ingeschreven in het register van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg i.v.m. Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg.

En vanaf 2020 ben ik eveneens aangesloten bij de Stichting Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT). Zie voor informatie onder andere over vergoedingen en prestatiecodes de website van deze Multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve / complementaire Kwaliteitstherapeuten: https://kwaliteitstherapeuten.nl/. Als Kwaliteitstherapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over deze klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/.

Geregistreerd bij de Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ.

Aangesloten bij de Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg TBNG. Website: https://tcz.nu/. TCZ verzorgt een onafhankelijk en professioneel tuchtrecht.

Van Harte Leven Training & Coaching / Lichaamsgerichte Traumatherapie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 53617819.

KwaliteitsTherapeutenVirtueelschild
GATVirtueelschild
Logo TCZ