Locatie

Individuele therapiesessies vinden plaats in de praktijkruimte op mijn huisadres in Meerstad.

Adres: Wakerdijk 9 in de wijk Tersluis van Meerstad bij Groningen.

De Wakerdijk 9 is te vinden door op de oostelijke ringweg in Groningen de afslag Meerstad (en P&R Transferium Meerstad) te nemen en richting Meerstad te rijden. Op de rotonde met water in het midden neem je de afslag naar Meerstad – West = naar de wijk Tersluis (ook naar het informatiecentrum Meerstad), dit is de Vossenburglaan (eerder Duurswoldlaan). Je volgt de Vossenburglaan (weg met gescheiden rijbanen en aan het begin bushaltes) tot voorbij het park rechts en links de huizen deels nog in aanbouw, de Jumbo supermarkt (het hoge mooie in hout uitgevoerde gebouw met veel glas) en de school erachter in aanbouw. Daarna ga je (na de afslag naar het informatiecentrum bij de haven) voorbij de bochten in de Vossenburglaan na de oversteekplaats (met strepen op de weg) links bij het eerste straatnaambord Wierdijk (deze weg loopt rond) en nog voordat je deze straat echt ingaat ga je direct weer links en aan het einde met de weg mee naar rechts (bij het begin van het fietspad) tot aan het laatste huis aan deze doodlopende weg: Wakerdijk 9 in Meerstad.

Parkeren
De auto bij voorkeur parkeren in de berm voor het huis. Fietsen en motoren mogen op het erf naast of achter het huis worden neergezet.
De praktijkruimte bevindt zich aan de achterzijde van woning op de begane grond met een eigen ingang en toiletvoorziening.

De Wakerdijk is links op het kaartje in het rode vlak.

Op de Vossenburglaan stopt vlakbij de Wakerdijk buslijn 5 Richting Tersluis – Hoofdstation via UMCG/Grote Markt.